Stižu quad core smart telefoni

Izvor: ITsvet.com, 17.Jan.2012, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu quad core smart telefoni

Smart telefoni koje karakterišu quad core procesori nisu svoje pojavljivanje zabeležili na ovogodišnjem CES događaju, ali će svakako stići na tržište u narednih nekoliko meseci saopštava kompanija NVIDIA. Fujitsu je bila jedina velika kompanija koja je prikazala smart telefon sa NVIDIA quad core Tegra 3 procesorom ove kompanije. CES nije idealno mesto na kojem mogu da se predstave smart telefoni, obzirom da je na ovom događaju mnogo veći broj tablet i klasičnih računara predstavljen. Mnogi quad core smart telefoni su trenutno u procesu razvoja, pri čemu bi značajan broj mogao da bude prikazan na Mobile World kongresu u Barseloni narednog meseca.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Quad core i unapređene performanse tableta

Izvor: LaptopSvet.com, 17.Jan.2012

Posetioci CES 2012 događaja su mogli da vide da se tržište tablet računara deli u nekoliko pravaca kako se bitka cene/performanse zahuktava. NVIDIA je kompanija koja se trudi da što je moguće više unapredi performanse svog quad core Tegra 3 procesora koji je ova kompanija demonstrirala na novom...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.