Šapić čeka sina

Izvor: Blic, 08.Jan.2015, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić čeka sina

Aleksandar Šapić je otkrio da će krajem marta dobiti još jednog sina! Predsednik Opštine Novi Beograd prvi put je u jednoj TV emisiji govorio o drugoj trudnoći nevenčane supruge Milice.

On je priznao da su on i njegova izabranica priželjkivali devojčicu budući da već imaju sina Maksima, kojeg su dobili u avgustu 2013. godine.

- Ne znam koliko ću imati dece, ali koliko god da ih bude, trudiću se da od njih napravim dobre ljude. Smatram da decu ne treba štititi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i biti preterano nežan prema njima, već ih valja odmalena usmeravati da postanu samostalni i odgovorni - ispričao je prošle godine Šapić za „Blic“.

Bivši vaterpolista je posle učešća u šouu „Ples sa zvezdama“ najavio venčanje s Milicom.

- Živim sa suprugom, zasad nevenčanom, ali ćemo se uzeti - rekao je Šapić prošlog leta, ali ga je u tome očigledno sprečila Miličina druga trudnoća.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gangula čeka drugog sina

Izvor: Mondo, 08.Jan.2015

Aleksandar Šapić otkrio da će krajem marta postati otac po drugi put..Foto: MN Press..Predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, legendarni "Gangula" iz filma "Kad porastem biću kengur", gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića kada je otkrio da je njegova lepša polovina ponovo u drugom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.