Počela kampanja za izbor gradonačelnika Gračanice

Izvor: Blic, 12.Jan.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela kampanja za izbor gradonačelnika Gračanice

Predizborna kampanja za izbor gradonačelnika Gračanice počela je danas i trajaće do 16. janura. Prevremeni izbori zakazani su za 18. januar.

Kandidati za gradonačelnika Gračanice su Vladeta Kostić iz Građanske inicijative "Srpska", Dragiša Mirić iz Nove partije Kosova, Nenad Rašić iz Progresivno demokratske stranke (PDS) i Šaip Beriša iz Demokratskog saveza Kosova.

Prevremeni izbori za gradonacelnika Gracanica održavaju se zbog toga što je bivši gradonacelnik Gračanice Branimir Stojanović imenovan na funkciju zamenika premijera vlade Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić u posjeti Srbima na Kosovu 14. januara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jan.2015

Premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće na Kosovu 14. januara, potvrđeno je za RSE iz njegove press službe...Građanska inicijativa Srpska iz Raniluga pozvala je putem Facebook-a zainteresovane sugrađane da se pridruže dočeku premijera Srbije u Gračanici, 14. januara, u poslijepodnevnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.