Ovo je najčudnije mesto na kojem je uhapšen neki mafijaški bos

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najčudnije mesto na kojem je uhapšen neki mafijaški bos

Napuljska policija uhapsila je Valentina Đontu juniora, sina ozloglašenog mafijaškog bosa Valentina Đonte. begunac se krio u ujakovoj kući, u tajnom tunelu u koji se ulazilo kroz frižider!

Valentino Đonta junior vodio je Kamora klan, na čije čelo je zaseo nakon očevog hapšenja.

Prema italijanskoj policiji, Đonta je "kapo di tuti kapi" bio od 2012. godine. Uhapšen je u ujakovoj kući, kada je sasvim slučajno jedan od policajaca otvorio frižider, iza čijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrata se nalazio tunel!

Naime, frižider se otvarao daljinskim upravljačem, koji je jedan od inspektora nehotice pritisnuo.

Kamora klan važi za jedan od glavnih kada je u pitanju šverc cigareta, kao i kontrola lučnih oblasti, preko kojih su dopremali heroin, kokain i kanabis.

Policija je potvrdila da se Đonta predao bez borbe, nakon što su u njegovo sklonište upale teško naoružane specijalne jedinice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.