Karađorđevići se baškare na Bermudama

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđevići se baškare na Bermudama

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević kaže da često dolazi na Bermude tokom leta gde je stekao veliki broj prijatelja.

Za lokalne medije je rekao da pre svega misli na suprugu pokojnog premijera Bermuda Lili Gibons i lokalnog milijardera Pitera Grina.

- Nekada davno Piter nas je pozvao u goste i jednostavno smo se zaljubili u ovo mesto - nastavlja princ Aleksandar, dok princeza Katarina dodaje da svaki put kada dođe na Bermude misli “da će otkriti neku tajnu”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Za vreme boravka na Bermudama, Karađorđevići odsedaju u hotelu koji je u vlasništvu porodice Grin, a vreme provode posećujući restorane i družeći se sa premijerom Majklom Danklijem.

Srbiju je tamošnjim medijima opisao kao “zemlju u tranziciji”.

- Moj otac je bio poslednji kralj bivše Jugoslavije, ali je bežeći od nacističkog progona morao da izbegne u London - prisećao se Aleksandar.

Karađorđević je naglasio da je Srbija od onda prošla kroz mnogo reformi.

- Pred Srbijom je dugačak put. Sad živimo u Belom dvoru, što predstavlja veliku odgovornost ali i veliku čast - ispričao je Aleksandar nazivajući dvorski kompleks na Dedinju “mestom sa mnogo umetnosti, ali i mnogo rupa”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karađorđevići se baškare na Bermudima

Izvor: Blic, 26.Avg.2014

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević kaže da često dolazi na Bermude tokom leta gde je stekao veliki broj prijatelja...Za lokalne medije je rekao da pre svega misli na suprugu pokojnog premijera Bermuda Lili Gibons i lokalnog milijardera Pitera Grina...- Nekada davno Piter nas je pozvao u goste...

Nastavak na Blic...

SRPSKI KRALJ REKAO BERMUDIMA GDE JE SRBIJA: Karađorđevići letuju kod milijardera! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 08:31

- Nekada davno Piter nas je pozvao u goste i jednostavno smo se zaljubili u ovo mesto - kaže prestolonaslednik Srbije na pitanje zbog čega se odlučio da odmor sa svojom suprugom provede na Bermudima..Kraljevski par Karađorđevića, Aleksandar i Katarina, trenutno se odmara na Bermudima, a društvo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.