ASUS predstavlja Echelon Forest slušalice

Izvor: PCAxe.com, 24.Okt.2014, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS predstavlja Echelon Forest slušalice

Kompanija ASUS predstavila je Echelon Forest, multi-platformske gejming slušalice sa zanimljivom kamuflažnom šarom. Ove slušalice su kompatibilne sa PC i Mac računarima, PlayStation 4 konzolom, kao i telefonima i tablet uređajima. Echelon Forest slušalice su novi proizvod u Echelon seriji kamuflažno dekorisanih gejming periferija za FPS igrače. 
Slušalice poseduju pozlaćeni 3,5mm konektor sa zasebnim zvučnim i mikrofonskim spliter kablom za povezivanje sa PC i Mac računarima, kao i produžni kabel sa kojim ćete dobiti ukupnu dužinu kabla od 2,5m.
Kada je potrebno povezati ih na PS4 ili mobilne uređaje, Echelon Forest koristi kombinovani 3,5mm konektor za ulaz i izlaz. U ovom slučaju dužina kabla je 1,3m. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.