Peticija: Obamu u Hag zbog ratnih zločina

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peticija: Obamu u Hag zbog ratnih zločina

Vašington -- Peticiju koja optužuje predsednika SAD Baraka Obamu za ratne zločine potpisalo je 4.000 ljudi, prenosi “Raša tudej”.

“Mi tražimo priznanje ratnih zločine koje je počinio Barak Obama i suđenje u Hagu. Kriv je ne samo za zločine nad stanovnicima SAD, već i širom sveta”, navodi se u peticiji.

Kako se navodi, jedan od najozloglašenijih zatvora Gvantanamo i dalje funkcioniše.

“Libija je uništena kao rezultat Obamine administracije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U Siriji, Obamini agenti obučavaju o organizuju terorističke grupe, nazivajući ih modernom opozicijom”, navodi se u peticiji.

Ukoliko peticija, koja je objavljena u ponedeljak, do 9. marta dobije 100.000 potpisa, Bela kuća će morati da odgovori na nju.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.