Izvor: Radio Dunav, 06.Nov.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA VANREDNA SEDNICA VEĆA OPŠTINE APATIN

Za sutra je najavljena 3 vanredna sednica  Opštinskog veća Apatina.Sednica će se održati u petak, 7.novembra u maloj sali Opštine Apatin.Pred većnicima će se naći odluka o davanju saglasnosti JP  “Direkcija za izgradnju” Apatin da uđe u posed poslovnih prostora-lokala u ATC-u i odluka o pokretanju postupka raspisivanja javnog oglasa za davanje u zakup lokala .Veće će doneti odluku o tome da JP “Direkcija za izgradnju” >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Apatin bude nosilac investicije i da sprovede postupak javne nabavke u vezi projekta izgradnje javnog skladišta za biootpad u Prigrevici.Na dnevnom redu je predviđeno i glasanje na predlog izmene i dopune Upustva o postupku i načinu rešavanja zahteva građana za naknadu štete nastale usled napada napuštenih životinja na teritoriji opštine Apatin.Početak sednice je zakazan za 09,00 sati.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bokserski klub dobija novo rukovodstvo

Izvor: 025info.rs, 06.Nov.2014

Bokserski klub Apatin održaće u petak 7. novembra sa početkom u 17 sati svoju izbornu skupštinu...Na sednici koja će biti održana u velikoj sali SO Apatin, razmatraće se nekoliko pitanja iz okvira redovnih aktivnosti kluba, uskladiće se opšti akti i poslovanje kluba sa izmenama i dopunama važećih...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.