Policija uhapsila trojicu Kladovljana zbog marihuane

Izvor: Bor030.net, 06.Okt.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila trojicu Kladovljana zbog marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, u saradnji sa policijskim službenicima Stanice granične policije Đerdap, zaplenili su 1,625 kilograma biljne materije nalik na marihuanu.

Policija je, po nalogu Višeg tužilaštva, odredila zadržavanje do 48 sati B. G (1997) iz okoline Kladova, D. S. (1989) i B. V. (1981) iz Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Droga >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << je pronađena prilikom pretresa kuće jednog od osumnjičenih.

Oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OŠTETILA BUDŽET ZA 4 MILIONA DINARA: Uhapšena bivša radnica osumnjičena za prevaru

Izvor: Kurir, 06.Okt.2016

...Osumnjičena je, dok je radila u predškolskoj ustanovi, prilikom pisanja dokumentacije za obračun zarada, naknada zarada i naknada za porodiljsko odsustvo pravila naloge za prenos u koje je unosila imena i prezimena zaposlenih, a umesto brojeva njihovih tekućih računa unosila brojeve svog tekućeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.