Izvor: Bor030.net, 04.Okt.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Bora uhapšen zbog uzgajanja marihuane

Intenzivnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru pronašli su 18 stabljika kanabisa u polusuvom stanju, mase 7,35 kilograma, oko 580 grama plodova, 77,7 grama suve marihuane i vagicu za precizno merenje.

Policija je stabljike i manji deo plodova pronašla u pojati na Crnom vrhu, koju koristi osumnjičeni B. V. (1981) iz sela u okolini Bora, a marihuanu spremnu za upotrebu i ostatak plodova pretresom njegove kuće.

Osumnjičenom je, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

B. V. će, uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

POLICIJSKA AKCIJA U ZAJEČARU: Sprečeno krijumčarenje 71 migranta

Izvor: Kurir, 05.Okt.2016, 08:47

...Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, u Knjaževcu je uhapšen D M iz okoline Valjeva, dok je u Sokobanji uhapšen bugarski državljanin A D, saopšteno je iz MUP..D M se tereti da je u kombi vozilu prevozio 34 migranta,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.