Izvor: Radio Dunav, 20.Mar.2017, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUNAV POSUSTAO U ŽITIŠTU, AKADEMIK SUSTIGAO APATINCE

U 21. kolu Prve lige Vojvodine za košarkaše KK Dunav je gostovao u Žitištu kod ekipe Sveti Đorđe i pretrpeo drugi poraz ove sezone rezultatom 75:57(13:22, 19:11, 16:10, 27:14). Obe ekipe su igrale dobro u defanzivi, a publika u Žitištu mogla je da uživa u pravom derbiju koji je na kraju pripao domaćinu jer su bili koncentrisaniji u završnim minutima meča. Apatinci su dobro počeli meč i prvu četvrtinu rešili u svoju korist, ali su u nastavku odigrali ispod svog nivoa što nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << dovoljno da se savlada raspoložena ekipa iz Žitišta.
Najefikasniji u redovima Dunava bio je Ljubomir Miljanić sa 21, a pratili su ga Šuput sa 14 i Novaković sa 13 postignutih poena.
Poraz Dunava iskoristio je Akademik iz Srbobrana koji je na gostovanju u Kuli slavio sa 73:67 i tako sustigao Apatince na čelu tabele pa obe ekipe sada imaju isti skoro od 19 pobeda i 2 poraza.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Falilo je skoro sve, Apa-futsal razočarao protiv Bečeja

Izvor: 025info.rs, 20.Mar.2017

Na osnovu igara u pripremnom periodu i raspoloženja unutar ekipe, činilo se da će KMF Apa-futsal u drugi deo sezone Druge lige Srbije - grupa Vojvodina krenuti sa mnogo boljim igrama i rezultatima u odnosu na jesen. Ipak, sasvim drugačiji scenario viđen je već u prvom meču apatinskih žuto-crnih...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.