BLOOMBERG “SRPSKA PRIVREDA ŠESTA NA SVETU “

Izvor: Radio Dunav, 06.Feb.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOOMBERG “SRPSKA PRIVREDA ŠESTA NA SVETU “

Bloomberg je objavio listu najjadnijih ekonomija za 2016. godinu. Za vrednovanje se gleda indeks inflacije i stope nezaposlenosti pojedine zemlje.
Srbija se nalazi na neslavnom sedmom mestu.
Deset najgorih ekonomija sveta su Venecuela, Argentina, Južna Afrika, Grčka, Ukrajina, Španija, Srbija, Turska, Brazil i Kazahstan. Glavni razlog zašto je Venecuela na vrhu lestvice jeste cena nafte, dok je kod drugih zemalja to uglavnom nezaposlenost.
Najsretnije ekonomije sveta su Tajland, Singapur, Švajcarska, Japan, Tajvan, Južna Koreja, Kina, Danska, Hong Kong i Velika Britanija.
Ceo izveštaj možete pogledati ovde.


Pogledaj vesti o: Grčka,   Japan

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija među deset, a Hrvatska na 11. mjestu najgorih ekonomija svijeta

Izvor: Capital.ba, 06.Feb.2016

ZAGREB,Bloomberg je objavio listu najjadnijih ekonomija za 2016. godinu. Za vrednovanje se gleda indeks inflacije i stope nezaposlenosti pojedine zemlje. Iako je Hrvatska prošle godine bila na osmom mjestu ove liste, više je nema na njoj. Bloomberg je Hrvatsku stavio na 11 mjesto, što se može smatrati...

Nastavak na Capital.ba...

Srbija među zemljama sa najjadnijom ekonomijom

Izvor: Radio 021, 07.Feb.2016, 14:07

Blumberg je objavio listu najjadnijih ekonomija za 2016. godinu, a Srbija se nalazi na neslavnom sedmom mestu...Deset najgorih ekonomija sveta su Venecuela, Argentina, Južna Afrika, Grčka, Ukrajina, Španija, Srbija, Turska, Brazil i Kazahstan...Glavni razlog zašto je Venecuela na vrhu lestvice jeste...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.