ANTI-NATO skup u Boru [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 29.Feb.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTI-NATO skup u Boru [NAJAVA]

Opštinski odbor Ruske stranke u Boru organizovaće ANTI-NATO skup u cilju hitnog prekida dalje saradnje sa NATO alijansom.

“Smatramo da smo dužni da dignemo glas i kažemo da ne želimo nikakve sporazume sa NATO-om koji nas je 78 dana bez prestanka bombardovao. Smatramo da smo dužni da ne dozvolimo da se gazi po grobovima naših očeva, majki, dece, naših >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << branitelja otadžbine. Ovakva politika je pogubna po naš narod”, navodi ruska stranka u Boru.

Skup će biti organizovan u utorak, 1. marta, od 18 časova na platou Sportskog centra sa sećanjem na agresiju, a zatim će kod spomenika na IV km biti paljene sveće poginulima od NATO bombi.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

ANTI-NATO protest odložen

Izvor: Bor030.net, 01.Mar.2016, 16:01

ANTI-NATO skup koji je bio najvljen za večeras je odložen...Opštinski odbor Ruske stranke u Boru navodi da je predsedniku ove stranke jutros zabranjeno javno okupljanje na platou Sportskog centra.

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.