Pik Vlade Divca želi titulu sa Kingsima

Izvor: Mondo, 25.Jun.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pik" Vlade Divca želi titulu sa Kingsima

Grčki centar je veliki optimista po pitanju njegovih partija u Kingsima. Za razliku od njegovih saigrača...

Foto: MN Press

Najoptimističnije prognoze na "mock draftu" stavile su Jorgosa Papajanisa na 23. mesto prve runde. Međutim, generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac odlučio je da menja i tako umesto osmog pika, od Finiksa je dobio Bogdana Bogdanovića i dva pika prve runde.

Na iznenađenje svih - sa visoke 13. pozicije izabrao je grčkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << centra Jorgosa Papajanisa.

Ovo je iznenadilo mnoge, a čini se i razljutilo prvu zvezdu Sakramenta Demarkusa Kazinsa koji je revoltiran načinom na koji je njegov generalni menadžer "ubirao na draftu"nezadovoljstvo izrazio na Twitteru.

Prošle godine su navijači Njujork Niksa zviždali kada je ova ekipa izabrala Kristapsa Porzingisa, takođe sa visoke pozicije, ali su se brzo pokajali.

Papajanis je još uvek član Panatinaikosa, ali se očekuje da će ga Kingsi otkupiti za 500 hiljada evra i odmah staviti na raspolaganje treneru za narednu sezonu.

"Vredno ću raditi i dati sve od sebe da ekipa osvoji titulu!", krajnje optimistično je počeo Papajanis priču za grčke medije.

"Presrećan sam. Nisam još svestan šta se dogodilo. Trebalo je prvo da me izaberu sa osme pozicije, ali se desio trejd. Odlazak u NBA i igranje za Kingse je san. Čuo sam prvo kako zvoni telefon mog menadžera, onda sam video kamere oko mene i shvatio sam da m ja naredni pik", kazao je ovaj momak.

Kazins nije bio oduševljen, ali...

"Gledao sam ga prošle sezone. Gledam svaki dan kako igra, svaki detalj. Drago mi je što ću biti njegov saigrač. Naravno, i Kosta Kufos je tu da mi pomogne", kazao je on i potvrdio to da će sigurno naredne sezone igrati za Sakramento.

A, titula? Možda ne baš odmah...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.