Milivojević srušio PAOK u 96. minutu, pa prekid!

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević srušio PAOK u 96. minutu, pa prekid!

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević igra sve bolje za Olimpijakos, a novim golom doneo je pobedu u jednom od najvećih derbija Grčke. I to u 96. minutu...

#olympiacos⚪ #superleague#goal ⚽ #passion#celebrationpic.twitter.com/q0PsdZfVcP

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) October 23, 2016

Derbi za infarkt!

Jedan od najvećih derbija Grčke rešen je duboko u nadoknadi vremena kada se sjajno snašao reprezentativac Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Luka Milivojević. Kapiten Olimpijakosa je fantastično reagovao u 96. minutu na centaršut Figueirjasa i režirao preokret crveno-belih.

On je "očešao" loptu na dobar nabačaj portugalskog beka, a Glikos nije stigao da reaguje...

Tim Vladimira Ivića je dobro ušao u meč i poveo već u 6. minutu preko Varele, ali je neopreznost igrača sa Zelenortskih Ostrva donela gol i Olimpijakosu. Nakon lopte sa desne strane on je pokušao da izbaci loptu u korner, ali umesto toga je uneo u svoju mrežu...

Milivojević je tako održao "Oli" na vrhu tabele, pošto je postigao svoj treći gol u sezoni, a nakon njegovog pogotka sudija je na kratko prekinuo meč zbog bakljade domaćih navijača.

Pogledajte Lukin gol...

Izvor: YouTube

A onda i prekid...

Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.