Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALO SE ZBUNIO: Ne prestaju šale na račun Raduljice zbog urnebesnog poteza (VIDEO)

Trenutak dekoncentracije srpskog reprezentativca bio je dovoljan da krene lavina šala na njegov račun.

U Grčkoj je večeras počela polufinalna serija tamošnjeg plej-ofa, Olimpijakos je deklasirao AEK sa 93:58, a Panatinaikos je u Atini bio bolji od Arisa rezultatom 85:79.
Ali jedan momenat iz poslednje četvrtine utakmice u ‘OAKA’ areni ostaće dugo upamćen, jer je izazvao puno komentara i pošalica na račun srpskog reprezentivca Miroslava Raduljice, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << inače glavnog aktera ove situacije.
VRATIO SE I ČUPAO OBRUČE: Veseli rešetao i leteo kao da nikada nije bio povređen! (VIDEO)
Pri vođstvu ‘zelenih’ od 15 poena razlike, popularni ‘Bradulja’ je posle promašenog slobodnog bacanja igrača gostiju lako došao do skoka, a zatim je, misleći da je koš, loptu bacio sa strane u aut, kako bi je njegov odatle krenuo u novi napad.

(Izvor: youtube / Chris Menios)
Taj potez nije uticao na krajnji ishod meča, ali jeste na njegove saigrače i ritam Panatinaikosa koji je do kraja meča dozvolio rivalu da dođe na svega šest poena zaostatka.
NAJBOLJI U EVROPI: Dva Srbina i Zvezdin ‘gromovnik’ u idealnom timu Evrolige (FOTO)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.