Goca Tržan: Naše venčanje biće otkačeno

Izvor: Story, 01.Avg.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Naše venčanje biće otkačeno

Pevačica i buduća nevesta iznosi utiske s letovanja u Grčkoj na kom je uživala s verenikom i ćerkom, govori o tome koliko se promenila otkad je u vezi sa znatno mlađim izabranikom i otkriva po čemu će se njena druga svadba razlikovati od prve

Foto: Privatna arhiva, Andreja Damnjanović

Pop pevačica Goca Tržan (41) napravila je svoju mirnu luku u kojoj plovi s verenikom Rašom Novakovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << (26) i ćerkicom Lenom (8). S obzirom na to da će se ovog leta udati za svog dugogodišnjeg partnera, polako se priprema za sam čin venčanja, ali ističe da joj je najvažnije da se njeni ćerka i verenik dobro slažu, kao i da njihov mikrosvet bude savršen. Ove godine, Goca je s porodicom uživala u Grčkoj na Sartiju, gde su u potpunoj privatnosti na najbolji način iskoristili dve nedelje odmora u kući koja im je pružila mogućnost da budu jedini na izolovanoj plaži. Šarmantna pevačica sija zadovoljstvom zbog uspeha kako na poslovnom, tako i na privatnom planu i otkriva da će svadbena ceremonija biti potpuno drugačija u odnosu na njeno prvo venčanje kada je bila u drugom stanju s Lenom.

Story: Kako ste se proveli na letovanju?

- Snimanje Zvezdica trebalo je da se završi još 19, ali pomereno je na 26. jun, pa su mi malo pokvarili odmor zato što sam morala da ga prekinem i dođem na jedan dan u Beograd. Ovo je prvi put da letujem u Grčkoj, bila sam u Atini kao devojka baš davno, pre dvadeset godina. Sada su odavde išle tri porodice, iznajmili smo divnu kuću u divljini, na obali mora, gde smo imali potpunu privatnost, bili smo sami na plaži po ceo dan. Imali smo luksuz da budemo i bučni, i goli, i da se igramo.

Story: Lena je završila prvi razred sa odličnim uspehom, kako se ona provela na raspustu?

- Ona i njena drugarica bile su u bazenu ili u moru i na pesku, bio je to pravi porodični odmor. Odseli smo u kući koja je potpuno opremljena, dve nedelje istinski smo uživali, a ja sam kuvala jer to volim. U božanstvenom dvorištu imali smo roštilj i igralište, svakog dana izmišljali smo nešto drugo.

Story: Zbog čega ste izabrali takvo usamljeničko letovanje?

- Zato što je meni preko glave slikanja, autograma, fanova i želela sam pravi odmor. Ne volim da idem u diskoteke i barove na plaži, mi smo svi porodični ljudi i super nam je kad igramo društvene igre kao što su pikčneri, kartanje i asocijacije.

Story: Koliko ste se vi promenili u poslednje vreme?

- Drugačija sam već duže vreme, svoja sam na svome. Ne može čovek da se menja, samo odraste, neko ranije neko kasnije.

Story: Da li se pripremate za venčanje, jeste li izabrali venčanicu?

- Ne razmišljam o venčanici i uopšte se ne pripremamo za venčanje. To za mene nije nikakav spektakularan događaj, već sam jednom prošla pa znam kako se radi. Iskrena da budem, mnogo se više radujem nekim drugim stvarima. Čini mi se da se previše značaja daje tom danu. Imam utisak da žene posvete više vremena detaljima venčanja nego što se suštinski bave svojom vezom i budućnošću, ali i analiziranju osobe za koju se udaješ. To je moj savet mladim ženama koje se udaju. Malo bolje upoznajte partnera, a manje razmišljajte o svadbi.

Story: Na prethodnoj svadbi bili ste u drugom stanju, a sada će vam sigurno i venčanica mnogo bolje stajati?

- Sve je sada potpuno drugačije, od toga da imam dete, više godina, mnogo mlađeg muža, sve je drugačije i sve je bolje.

Story: Da li je Lena uključena u organizaciju?

- Planiramo da venčanje bude malo otkačeno, jer mi smo takva porodica i ništa neće biti standardno. Ono što je važno za našu porodicu i prijatelje jeste da ih okupimo na jednom mestu. Na takvim događajima najlošije se provedu mlada i mladoženja.

Story: Jeste li odredili datum?

- Nismo još uvek.

Story: Koliko je život s Rašom uticao na vas?

- Shvatila sam da sve što očekuješ od života zapravo postoji. U jednom periodu pomisliš da nikad nije sve potaman i da ne možeš da imaš sve što poželiš. To je bez veze jer apsolutno sve je moguće, Sada znam kako mogu da imam sve što želim od jedne osobe. Kada znaš šta želiš i maštaš o tome, dešavaju se pozitivne stvari. Naučila sam da budem opuštena, da je život lak, da su nevolje tu da nas povežu i shvatila sam da nema takvog problema koji bi mogao da nas ugrozi. Kada imam loš period u životu, najvažnije mi je kada me Raša pita: Šta je najgore što može da se desi? Kada tako gledaš na stvari, onda shvatiš da ako imaš porodicu i zdravlje, ništa nije najgore što može da se desi.

Story: Upućeni ste jedno na drugo i na poslu. Kako se opuštate i kako najradije provodite slobodno vreme?

- Obožavamo da sviramo i tada se vidi da vlada ozbiljno dobra energija. Volimo da se družimo s prijateljima, uživamo s detetom na malim putovanjima, gledamo filmove, seriju Game of Thrones, sedimo i čitamo. Nismo mi baš klasični par.

Story: Šta će se u vašem životu promeniti nakon svadbe?

- Osim što idemo na viši i bolji nivo – ništa. Skupljaćemo nove žetone i nova oružja za naredni nivo.

Story: Hoćete li menjati prezime?

- Naravno da ne, nikada više.

Story: Šta ste sebi poželeli za rođendan?

- Proslavila sam ga radno. Meni su sve želje manje-više ispunjene, sve mogu sebi da zaradim. Ono što ne može da se kupi to su unutrašnji mir i sreća, tako da bih poželela da moja porodica bude zdrava, a moji ukućani namireni. Sve drugo, nešto što je materijalnog tipa, uopšte ne želim.

Story: Najavljivali ste da ćete u septembru ići na vantelesnu oplodnju, a potom ste odložili.

 - Sigurno ćemo to uraditi, ali ne znamo da li ove ili sledeće godine. Naši poslovi diktiraju raspoloženje, trenutno smo u ozbiljnom profesionalnom zamahu pa to ne bih prekidala, a za decu nikada nije kasno. Sigurno ćemo to pokušati, ali ne znamo tačno kad.

Story: Kakvo je sada vaše zdravstveno stanje, s obzirom na to da imate insulinsku rezistenciju?

- To postoji i držim pod kontrolom lekovima.

Story: Snimili ste hit duet sa Sandrom Afrikom, a kakvi su vam planovi za ovo leto?

- Provešću ga baš radno. Gostovaću svuda, od Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne, pa do Srbije. Ovaj odmor mi je dobrodošao da skupim snagu zato što ću celo leto provesti na točkovima.

Razgovarala: Ksenija Konić

Izvor: Story
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.