Sećate se srpske sapunice iz Kaluđerice? Ovako se završila!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jun.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se srpske sapunice iz Kaluđerice? Ovako se završila!

Retko ko nije bio šokiran kada se saznalo da je maloletna ćerka učesnice farme Ljube Pantović, Aleksandra, u drugom stanju, i to sa majčinim mladićem. Koji je uz to sa zvaničnom suprugom čeka četvrto dete.

„Moralnoj Srbiji“ ne treba puno da preuzme ulogu sudije na sebe. Kakva je to majka koja je ostavila dve maloletne ćerke na čuvanje svom dečku, dok im je biološki otac u zatvoru? Kakva je to ćerka koja je pristala da bude sa njim, naposletku, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kakav je to čovek koji je zaveo maloletnicu, pitali su se mnogi, a situacija se dodatno zakuvala kriminalnim okršajima između pomenutog Aleksandra Čabarkape i Karađorđa Subotića, bivšeg muža Ljube Pantović i oca.

Situacija se razrešila na sledeći način: Aleksandar Čabarkapa je završio u zatvoru zbog reketiranja, Ljuba Pantović je otišla u inostranstvo sa novim verenikom, a tada maloletna Aleksandra rodila je devojčicu kojoj je dala ime Magdalena. To se sve zbilo krajem 2013.

Razgovarali smo sa Aleksandrom Subotić, devojkom za čiju sudbinu su mnogi strepeli – možete da odahnete, cura je više nego dobro!

- Osećaj je divan, jer ima neko ko te voli beskrajno bez obzira na sve, da te zagrli, poljubi, da se maziš s njom. Mnogo je slatka i nisam se pokajala ni u jednom trenutku što sam je rodila – kaže Aleksandra o tome kako je postati majka sa nepunih 18 i dodaje – Jednostavno, mogu da budem i tužna i ljuta al’ ona kad mi se nasmeje sve postane lepo.

Sa bebom živi u očevoj kući u Kaluđerici. U slobodno vreme trenira u teretani, a hiperaktivna pričljiva ćerkica joj je samo podsticaj da izgleda lepo i živi zdravo.

Međutim, nije sve bilo sjajno na početku, naročito kada se ramotre okolnosti pod kojim je došlo do trudnoće.

-Pa moji roditelji iskreno i nisu bili oduševljeni, bili su šokirani. Ali, ja sam to želela i drago mi je što sam to isterala po svom i što sam izdržala trudnoću pored svog pritiska i pompe koja je bila.

Sama se staram i brinem o bebi, retko kad mi neko pomogne, ali ja sam uglavnom ta koja brine o svemu – kaže Aleksandra.

Pored svega navedenog, Aleksandra je završila kurs za manekene i potpisala ugovor na dve godine sa jednom domaćom agencijom. Kaže da sebe vidi u tom smeru.

- Sebe vidim kao uspešnog manekena i foto modela, nadam se u inostranstvu. Ja bih volela u Americi. Spremna sam da se žrtvujem i da uložim sav potreban trud u to, potrudiću se da dam sve od sebe i biću usresređena ka tom cilju. Smatram da sve što se želi uz dosta truda može da se ostvari. Jednostavno, modeling je moja ljubav i moja strast.




A na pitanje da li je u kontaktu sa Čabarkapom, Aleksandra uz smajli odgovara:Sa Čabarkapom je sve kako i treba da bude...Toliko.”

Ne moraju sve diskutabilne priče loše da se završe, i Aleksandra je najbolji primer za to. Svoje dete sama odgaja, svoj cilj je sama zacrtala i ide ka njemu, a povrh svega je izuzetno kulturna, pismena i ljubazna devojka. Što je ujedno i poruka svima koji su moralisali oko njene sudbine – da brinu svoje brige, jr, ona se snašla.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.