SEKSI SANDRA NE BIRA REČI: Crkni, pukni nikada nećeš postići moj uspeh!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI SANDRA NE BIRA REČI: Crkni, pukni nikada nećeš postići moj uspeh!

Pevačicu Seksi Sandru jedan od kolega je toliko iznervirao da nije bilarala reči kojim mu se obratila na društvenoj mreži Fejsbuk. Pevačica je  ih komentara svog kolege. Nije želela da otkrije ko je uspeo da je izbaci iz takta, ali mu je sočno odgovorila na društvenoj mreži Fejsbuk.

"Koliko ima zavidnih kolega, čast izuzecima, naravno... Ajde, koleginice neke i mogu da razumem, ali kolege ne mogu. Crkni, pukni nikada nećeš postići moj uspeh. Toliko zlobe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << još nisam videla. Mada i takvima želim sve najbolje. Valjda će se ostvariti u svom poslu pa neće morati da komentarišu nekog ko je institucija za njih", napisala je Sandra na Fejsbuku.

Opera 17
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.