Kako uz malo veštine i šminke istaći najbolje na nama!?

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Jul.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako uz malo veštine i šminke istaći najbolje na nama!?

Šminkerka: Marina Pjevac Priredila: Tamara Kovačević Facebook stranica: Marina profesionalno šminkanje kontakt: 063/1587676 063/7788653   Šminkanje je svakodnevica i postoji hiljadu i jedno pravilo za nanošenje šminke. Koja su to “pravila” i načini šminkanja i šta je najbolje istaći na nama u nastavku nam objašnjava šminkerka Marina Pjevac. Foto: Guliver/Thinkstock NEGA LICA - akcenat je zapravo na samoj nezi. Volite svoju kožu, čistite je i hidrirajte. Svež i blistav >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << ten uvek je u modi. Za dnevnu varijantu, nakon pravilno očišćene kože, dovoljno je malo korektora, laganog hidrantnog pudera ili BB kreme. Noćni izlazak dozvoljava upotrebu prajmera, pudera veće pokrivne moći, kao i pudera u kamenu za fiksiranje i sprečavanje „prosijavanja“ tena. Rumenilo u boji kajsije, malo hajlajtera ili bronzer doneće vašem licu potrebnu svežinu. Još saveta pročitajte na sledećim stranama.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Beauty prognoza: “No make up” ovog tropskog vikenda!

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Jul.2015

Priredila: Tamara Kovačević Jedino rešenje za beskprekoran ten jeste da u ovim vrelim danima koji nam predstoje naprosto koristite „no make up“ look. Foto: Guliver/Thinsktock Mateorolozi za ovaj vikend najavljuju zaista tople dane pa vam preporučujemo da predstojeće slobodne dane iskoristite...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.