NEĆETE VEROVATI Evo šta su najtraženiji hakeri na svetu poručili FBI-u

Izvor: 24sata, 21.Dec.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI Evo šta su najtraženiji hakeri na svetu poručili FBI-u

Grupa hakera iz Severne Koreje koja je hakovala "Soni", a koja sebe naziva "Čuvari mira" poslali su još jednu poruku, ovog puta FBU-u. Ni malo dvosmislena, poruka je veoma jasna: FBI, vi ste idioti!

Nakon što su postali najtraženiji hakeri na svetu provalivši u "Sonijevu" bazi podataka i objavivši niz priovatnih mejlova, ovi hakeri nastavljaju da se zameraju Amerikancima.

Pročitajte još:
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
- Hakerima ni Bond ne može ništa: Ukraden scenario za novi film o agentu 007

- NETALENTOVANA I RAZMAŽENA Kako producenti pljuju Anđelinu Žoli iza leđa

- Ako budete gledali ovaj film, teroristi iz Severne Koreje će se okomiti na vas

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Hakeri poslali poruku FBI-ju

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2014

Grupa hakera iz Severne Koreje koja je hakovala kompaniju "Soni", a koja sebe naziva "Čuvari mira" poslali su još jednu poruku, ovog puta FBI-ju...Nimalo dvosmislena, poruka je veoma jasna: FBI, vi ste idioti!..Iako je zbog njihovih akcija obustavljeno emitovanje filma "Intervju", ovi hakeri ne miruju....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.