FBI obustavlja istragu protiv Breda Pita?

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FBI obustavlja istragu protiv Breda Pita?

FBI će najverovatnije odustati od istrage o Bredu Pitu i njegovom navodnom zlostavljanju dece.

Izvor blizak FBI-ju za magazin People je otkrio da će FBI verovatno odustati od slučaja jer se na videu gdje se Pit svađa sa sinom Medoksom ne događa ništa što bi dalo povoda za daljnu istragu ili postupak protiv Pita.

"Nije mu naneo apsolutno nikakve fizičke >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ozlede. Tu je došlo do svađe između roditelja i deteta koja nije dobro kontrolisana pa je došlo do većeg sukoba nego što je trebalo", tvrdi izvor.

U videu se navodno vidi naguravanje između Breda i Medoksa, no izvori povezani sa slučajem kažu da je reč o malom kontaktu ramenom.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.