Uefa odbacila žalbu Fenerbahčea

Izvor: Akter, 04.Avg.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uefa odbacila žalbu Fenerbahčea

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (Uefa) odbacila je danas žalbu Fenerbahčea zbog nastupa brazilskog igrača Freda za Šahtjor u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Fenerbahčea i Sahtjora, koji je odigran prošle nedelje u Istanbulu, završen >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je bez golova.

Turka ekipa je nakon utakmice uložila žalbu jer je Fred bio u sastavu Šahtjora, iako je bio pozitivan na doping testu tokom nedavnog Kopa Amerika u Čileu.

Šahtjoru je, uoči dvoboja u Istanbulu, stiglo pismo iz Uefe u kojem im je savetovano da izostave Brazilca, ali je trener Mirčea Lučesku odlučio da ignoriše tu preporuku. Ličesku je potom priznao da je znao za preporuku, ali je smatrao da je Fred na raspolaganju sve dok i zvanično ne bude suspendnovan.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se sutra u Lavovu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

UEFA odbacila žalbu Fenerbahčea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2015

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) odbacila je danas žalbu Fenerbahčea zbog nastupa brazilskog igrača Freda za Šahtjor u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Fenerbahčea i Šahtjora, koji je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.