Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2015, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZI: Mišel Platini potvrdio da napušta UEFA

Aktuelni predsednik UEFA Mišel Platini rekao je još jednom da se neće ponovo kandidovati za predsednika tog tela.

Francuz je trenutno u svom drugom mandatu na čelu Evropske fudbalske unije i tu će ostati do kraja aktuelnog mandata do 2019. godine. Posle toga će se sasvim sigurno povući, a to bi moglo da bude i mnogo ranije, već za šest meseci kada će biti izbori u FIFA i gde je Platini najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kandidaturu.
- Jedna stvar je jasna, a to je moja budućnost u UEFA. Ja sam kandidat za predsednika FIFA i to ponavljam od jula, izbori su za šest meseci i biće vremena za pitanja o kampanji – poručio je Mišel Platini.
Mišel Platini je najavio kandidaturu odmah nakon što je Sep Blater objavio da se povlači sa funkcije predsednika Svetske kuće fudbala. Za sada će siguran protiv kandidat biti bivši potpredsednik FIFA Čung Mong Jon,  a najavljeno je da bi to mogao biti i brazilska legenda Ziko, Libijac Musa Biliti i bivši kapiten Trinidada i Tobaga Dejvid Nakid.
The post ODLAZI: Mišel Platini potvrdio da napušta UEFA appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.