Makalister: Došlo vreme za otvaranje poglavlja

Izvor: Vostok.rs, 22.Maj.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makalister: Došlo vreme za otvaranje poglavlja

22.05.2015. -

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Makalister rekao je u Ljubljani da je došlo vreme da u pregovorima između Srbije i EU budu otvorena prva poglavlja, prenela je agencija STA.

„Mislim da je došlo vreme da se otvori prvo ili čak prva poglavlja u pristupnim pregovorima Srbije sa EU“, rekao je Makalister novinarima, preneo je Tanjug.

Makalister je večeras učestvovao na panelu „Srbija na putu ka EU“ zajedno sa ministarkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << bez portfelja zaduženom za evropske integracije Jadrankom Joksimović.

Joksimovićeva boravi u dvodnevnoj poseti Sloveniji tokom koje sa slovenačkim domaćinima razgovara o evropskim integracijama Srbije i unapređenju saradnje između dveju država u toj oblasti.

sputnik



Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.