Cipras Merkelovoj: Prijedlozi Atine sutra na samitu EU

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cipras Merkelovoj: Prijedlozi Atine sutra na samitu EU

ATINA, BERLIN - Grčki premijer Aleksis Cipras i njemačka kancelarka Angela Merkel dogovorili su se danas, u telefonskom razgovoru, da Atina na sutrašnjem samitu lidera Evropske unije dostavi prijedlog za postizanje sporazuma sa kreditorima, izjavio je neimenovani zvaničnik iz grčke vlade.

Zvaničnik nije precizirao detalje njihovog razgovora, koji dolazi samo dan nakon što su Grci na referendumu velikom većinom odbacili uslove povjerilaca za finansijsko spasavanje Grčke, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Angela Merkel

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cipras razgovarao sa Angelom Merkel: Novi predlozi Atine biće sutra na samitu EU

Izvor: Blic, 06.Jul.2015

Grčki premijer Aleksis Cipras i nemačka kancelarka Angela Merkel dogovorili su se danas u telefonskom razgovoru, da Atina na sutrašnjem samitu lidera Evropske unije dostavi predlog za postizanje sporazuma sa kreditorima, izjavio je jedan zvaničnik iz grčke vlade čije ime novinske agencije ne navode...Zvaničnik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.