VRATI SE, ZONE: Ovako će izgledati nova Zona Zamfirova (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATI SE, ZONE: Ovako će izgledati nova Zona Zamfirova (FOTO) (VIDEO)

Dugoočekivani film “Vrati se, Zone”, inače nastavak ostvarenje “Zona Zamfirova”, dobio je prvi tizer. Prelepu Zonu Zamfirovu glumiće Brankica Sebastijanović, dok će zavodljivog kujundžiju Maneta igrati Milan Vasić.

Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

Foto: Promo

Pojaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se i novi likovi: predvode ih Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Jordana igra Milorad Mandić Manda, Persu Vesna Trivalić, dok Kalinu igra gošća iz Hrvatske, Sementa Rajhard.

- Čast je biti deo ovog projekta. Reditelj Jug Radivojević je okupio sjajnu ekipu. Zahvalna sam mu što mi je poverio ulogu Zone. Trudiću se da mu svojim radom pokažem da je napravio dobar izbor. Uloga je izuzetno inspirativna. Napisana je fantastično i pruža mi mogućnost da prikažem sebe u jednoj novoj “boji” – izjavila Brankica Sebastijanović.

Foto: Promo

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režiraće Jug Radivojević, a premijera se očekuje u novembru 2015. godine.

Pogledajte tizer:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VRATI-SE-ZONE-Ovako-ce-izgledati-nova-Zona-Zamfirova

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2014

Dugoočekivani film “Vrati se, Zone”, inače nastavak ostvarenje “Zona Zamfirova”, dobio je prvi tizer. Prelepu Zonu Zamfirovu glumiće Brankica Sebastijanović, dok će zavodljivog kujundžiju Maneta igrati Milan Vasić...Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.