Umalo tuča u Parovima: Saška polivala Jelenu vodom, vinjakom, kečapom i gađala je čašom!

Izvor: Svet plus, 04.Sep.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo tuča u Parovima: Saška polivala Jelenu vodom, vinjakom, kečapom i gađala je čašom!

Saška Karan je danas u toku dana razbila dva jajeta o glavu Jelene Golubović, a nakon što su odgledali prilog rediteljka je polila pevačicu čašom, međutim ona joj nije ostala dužna.

Nakon što su svi ukućani i gledaoci ponovo odgledali prilog kako Saška razbija Jeleni jaja o glavu, rediteljka se naljutila i polila pevačicom vodom. Sašku je to jako iznerviralo pa polila vinjakom, kečapo, vodom, gađala čašom i krenula vazom za cveće na nju!

Produkcija rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Parovi ovo je strogo kaznila. Saška Karan je završila u izolaciju i kažnjena je sa 300 evra, dok je rediteljka Jelena Golubović kažnjena samo novčano u iznosu od 150 evra.

Zorica Dukić je takođe kažnjena jer je vređala produkciju:''Onaj rijaliti Parovi u kom sam ja bila i ovaj sad su nebo i zemlja! Ono je bio za rispekt'', vikala je Zorica.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.