TRUDNA KALINA SPREMA SVADBU

Izvor: Kurir, 14.Feb.2011, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDNA KALINA SPREMA SVADBU

Venčanje u blagoslovenom stanju. Ćerka glumice Ljiljane Blagojević i dramskog pisca Siniše Kovačevića rešila je da 27. februara izgovori sudbonosno „da“ i na taj način postane zvanična supruga fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića, sa kojim čeka bebu. Naime, Rade i Kalina, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, venčaće se u crkvi presvete Bogorodice

Venčanje u blagoslovenom stanju.

Ćerka glumice Ljiljane Blagojević i dramskog pisca Siniše Kovačevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rešila je da 27. februara izgovori sudbonosno „da“ i na taj način postane zvanična supruga fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića, sa kojim čeka bebu. Naime, Rade i Kalina, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, venčaće se u crkvi presvete Bogorodice u Zemunu.

- Kalina živi u Zemunu, pa ne treba da čudi što su upravo u tamošnjoj crkvi izabrali da se venčaju. Tom svečanom činu prisustvovaće Kalinina rodbina i mnogi prijatelji, kao i Radetovi najbliži - tvrdi naš izvor veoma blizak glumici.

Pošto imaju mnogo zvanica, ovaj budući bračni par izabrao je da hotel „Jugoslavija“ na Novom Beogradu bude mesto na kojem će s dragim ljudima proslaviti svoj najlepši dan. Lepa 28-godišnjakinja je bila ta koja je odabrala mesto slavlja, a njena jača polovina, naravno, nije imala ništa protiv.

Ako se ovako budu slagali uvek, nema sumnje da će Kalina i Rade provesti veoma lepe bračne dane. A mi im upravo to i želimo!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalina Kovačević sprema svadbu

Izvor: Svet, 14.Feb.2011

Glumica, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, udaje se 27. februara za fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića sa kojim čeka bebu. Naime, Rade i Kalina, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, venčaće se u crkvi presvete Bogorodice u Zemunu. " Kalina živi u Zemunu, pa ne treba da čudi što su upravo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.