TEO SE OTVORIO: Jelisaveta Orašanin objavila sliku vereničkog prstena! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEO SE OTVORIO: Jelisaveta Orašanin objavila sliku vereničkog prstena! (FOTO)

Jelisaveta Orašanin za dve nedelje udaće se za Miloša Teodosića, a iako sve detalje kriju kao zmija noge jedan se ipak omakao i to njoj!

Naime, glumica je na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj uživa u čašici proseka, ali jedan detalj odmah je svima zapao za oko.

Foto: Instagram/jagodenamagli

Reč je o skupocenom prstenu kojim ju je plejmejker CSKA iz Moskve verio pre nekoliko meseci. Naravno, i ona je odmah videla šta je uradila, pa je fotku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uklonila.

Foto: Marko Todorović

Doduše, suvišne kasno.

Foto: Instagram/jagodenamagli

I malo bliži pogled na dijamant:

Foto: Instagram/jagodenamagli

Inače, Jelisavetina koleginica Tamara Krcunović odmah je prokomentarisala sliku, napisavši "Sve, sve, al' 'sten iz ruke ne ispušta".

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JELISAVETA OBJAVILA SLIKU PA JE ODMAH OBRISALA Pogledajte kako izgleda prsten kojim je Teo verio glumicu

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2017

Glumica Jelisaveta Orašanin uskoro se udaje za košarkaša Miloša Teodosića, a konačno je pokazala svoj verenički prsten...Naime, Jelisaveta je na svom Instagram profilu okačila sliku na kojoj pozira u jednom restoranu, a na ruci se jasno vidi prsten na domalom prstu...FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM..Koleginica...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.