Spreman za “Igre gladi”: Halid Muslimović ulazi u sibirski rijaliti!

Izvor: Svet, 20.Jan.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spreman za “Igre gladi”: Halid Muslimović ulazi u sibirski rijaliti!

Halid Muslimović ovih dana “trenira hladnoću” i “velike” minuse provodi u iščekivanju poziva iz Rusije za učešće u šou programu “Igre gladi” koji će se snimati u bespućima Sibira.
Kaže da mu ove temperature odgovaraju jer će se bolje pripremiti za ono što bi ga, eventualno, kao učesnika rijalitija moglo čekati.
“Potpuno sam spreman. Fizički sam u dobroj formi, a mislim i da sam psihički sasvim zdrav, mada se neki moji prijatelji, nakon što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čuli da sam se prijavio za rijaliti u Rusiji, pitaju je li to baš tako. Šalim se, naravno, ali stvarno bih volio da se okušam u Sibiru. Za mene hladnoća i minusi nikada nisu predstavljali problem. Mi, Krajišnici, jaki smo ljudi i sve možemo izdržati”, ispričao je Muslimović za “Avaz”.
“Igre gladi” će trajati devet meseci, a to je zapravo preživljavanje u uslovima sibirske tajge, gde se temperature spuštaju i na minus 40 stepeni, a sve vrvi od divljih životinja.
Pobednik će dobiti 1,5 miliona evra, ali mora izdržati sva surova iskušenja. Učestvuje 30 takmičara, a niko od njih neće biti osiguran od povreda, a svi će potpisati da su svesni da može doći i do silovanja, pa čak i ubistva.
“Meni to predstavlja veliki izazov u životu i želim i sebi i drugima dokazati da mogu izdržati i u Sibiru. Jedva čekam da me pozovu. Moj sin Enis, koji vodi komunikaciju s organizatorima, kaže da ima mnogo prijavljenih, ali nismo čuli da se prijavio neko s ovih naših prostora”, rekao je Halid.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

HALID MUSLIMOVIĆ SPREMAN ZA SUROVI RIJALITI U SIBIRU: Jak sam, sve ću izdržati!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2017, 00:14

...Kaže da mu ove temperature, zapravo, mu prijaju kako bi se što bolje pripremio za ono što bi ga, eventualno, kao učesnika rijalitija moglo čekati.."Potpuno sam spreman Fizički sam u dobroj formi, a mislim i da sam psihički sasvim zdrav, mada se neki moji prijatelji, nakon što su čuli da sam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.