SVE PRIZNAO! Gastoz otkrio da li se drogirao u Parovima, u koji rijaliti ulazi i šta mu je Zmaj radio u WC-u! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Avg.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE PRIZNAO! Gastoz otkrio da li se drogirao u Parovima, u koji rijaliti ulazi i šta mu je Zmaj radio u WC-u! (VIDEO)

Tokom prethodne sezone "Parova" mnogo se govorkalo o tome da je Gastoz navodno koristio narkotike u rijalitiju, i Nenad je odlučio da konačno otkrije ima li istine u tim glasinama, i usput zaprepasti sve sa nekoliko šokantnih izjava.

- Istina je da sam imao problema sa drogom, ali to je sada iza mene, ne želim toga ni da se sećam - izjavio je Gastoz koji je na pitanje da li je u rijalitiju koristio neke nedozvoljene supstance, odgovorio:

- U kući se nisam drogirao. Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mogli da se drogiramo sve i da smo hteli!



Potom je Nenad detaljno opisao koje je sve narkotike probao...

- Sve! Ja sam tip koji voli sve da proba, često nemam granicu, ali sam i karakter. Neću da nabrajam i reklamiram to zlo. Želim da poručim omladini da ne budu mnogo radoznali i da nikada ne probaju takve stvari - rekao je Marinković za "Kurir stars" i opisao kako ga je Zorica spasla iz pakla droge.



- Presudilo je to što sam se dosta promenio u rijalitiju, što sam sazreo, što sam shvatio da sam možda uzor nekim mladim ljudima, a pre svega je presudila Zorica, koja me izvukla iz svega toga! Imao sam krizne momente, kada sam želeo da se vratim tome, ali ona me svaki put spreči i podigne. Neizmerno sam joj zahvalan na tome! - objasnio je Gastoz.

U "Parovima" je Zmaj u nekoliko navrata tvrdio da je Nenad gej, a Gastoz mu je sada na šokantan način uzvratio.



- Iskreno da ti kažem, on je mene molio da mi ga dune. Ja sam mu jednom dao, ali kada sam video da ga mnogo balavi, posle više nisam hteo. Ubiće me Zorica, nemoj ovo da pišeš! - poručio je Gastoz.

Ono što sve najviše zanima je da li će Nenad učestvovati u sledećim "Parovima", ili možda "Farmi"...



- Kakvi "Parovi"! Veliko hvala televiziji "Happy", ali ne želim više da se bavim rijalitijima. Nije bitno koji rijaliti je u pitanju. Sada snimam pesmu, krenuću nešto da radim, imam planove u svakom slučaju - zaključio je Gastoz.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Gastoz zahvalan devojci: Zorica me je spasla od droge!

Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2016

Nenad Marinković Gastoz otkrio je da ga je ljubav prema Zorici Dukić potpuno promenila...Gastoz je otvoreno govorio o svojim porocima, i izjavio da je upravio njegova draga Zorica zaslužna za to što više ne konzumira nikakve narkotike...“Istina je da sam imao problema sa drogom, ali to je sada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.