Izvor: iYupi.com, 27.Dec.2010, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINGL JELENE KARLEUŠE 4. JANUARA NA TV PINK! VIDEO!

Premijera novog singla Jelene Karleuša "Muškarac koji mrzi žene" najavljena je za 4. januar predstojeće godine u 21 čas na televiziji Pink!  Na zvaničnoj internet stranici popularne pevačice stoji "obaveštenje" o premijeri dugoočekivanog i najavljivanog singla a Jelena Karleuša uradila je i promo fotografiju koja prati "Muškarca koji mrzi žene". Iako se nagađalo da će se premijera nove pesme ipak desiti u ovoj godini JK je ipak odlučila da sa novim singlom uđe u >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << novu godinu! Jelena je nedavno na svom Fejsbuk profilu podelila sa prijateljima nekoliko reči nove pesme: "Muškarac koji mrzi žene, posle mene postaćeš ti!."Video za prethodni singl "Insomnia" na "Jutjubu" pregledan je preko šest miliona puta, a ostaje da se vidi kako će fanovi i publika prihvatiti novu pesmu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Karleuša najavila ludilo: Premijera nove pesme “Muškarac koji mrzi žene” biće spektakularna!

Izvor: Scandal.rs, 27.Dec.2010

Dugo najavljivani, a isto toliko i očekivani singl pop dive Jelene Karleuše koji nosi naziv 'Muškarac koji mrzi žene” premijerno će biti izveden 04.01.2011 u 21h na televiziji Pink. Novu pesmu radila je proverena ekipa “Atelje Trag” i Marina Tucaković, dok je prateće vokale otpevala Ivana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.