ŠABAN ŠAULIĆ ODUŠEVLJEN: Uroše, ti si moj naslednik!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABAN ŠAULIĆ ODUŠEVLJEN: Uroše, ti si moj naslednik!

Baražna emisija "Zvezda Granda" bila je veoma uzbudljiva, a kandidati su dali sve od sebe da se što bolje pokažu. Iako nije prošao, šesnaestogodišnji Uroš Živković oduševio je žiri.

Naime, Uroš je potpuno raspametio žiri, a Šaban mu je ni manje ni više nego rekao da je njegov naslednik.

"Uroše, ti si sve otpevao onako kako treba. Ti si neko ko će me sigurno naslediti. Pevaš predivno. Ovde je samo iskustvo učinilo svoje, jer se Marian bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << snalazi na sceni", rekao je Šaban, a ni ostali članovi žirija nisu štedeli reči hvale.

"Što mi je drago što je Šaban ovo rekao, sad mogu ja da nastavim. Svi ovde što dođu, da pevaju Šabanove pesme, pa se deru kao magarci, svi oni ti nisu ni do članka. Svaka čast, Uroše", rekao je Lukas.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.