Ružica Veljković doživela šok: Igor X ušao u Parove 2015! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica Veljković doživela šok: Igor X ušao u Parove 2015! VIDEO

Ružica Veljković tokom večeršnjih nominacija doživela je šok kada je na vratima luksuzne vile Parova 2015 pojavio Igor X sa kojim je tokom njegovog boravka imala avanturu.

Kao što su iz produkcije Parova najavili, Igor X ušao je u vilu, a Ružica Veljković potpuno se zaledila kada ga je ugledala. I dok se pozdravljao sa svima, bivša modelsica sedela je nepomično na stolici,  uplašena od njegove reakcije zbog veze u koju je nakon njegovog izlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << uplovila sa manekenom Filipom Đukićem.

Nakon što je prišao da se pozdravi sa njom, pružila mu je ruku. Igor se nasmejao i pitao je "Zar nećeš da me poljubiš". Istog menomenta poletela mu je nasmejana u zagralj, a kako je izgledao njihov susret pogledajte.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.