Izvor: Svet, 18.Apr.2011, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate ličnosti prokomentarisale štrajk glađu Tome Nikolića: Gest očajnika ili herojski poduhvat?!

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić juče je na protestu opozicionih partija, održanom u Beogradu, saopštio da stupa u štrajk glađu i žeđu, koji neće prekinuti dok se ne raspišu izbori. Večeras smo kontaktirali neke od naših javnih ličnosti, koje su za portal svet.rs prokomentarisale ovaj potez lidera naprednjaka.

Pogledaj vesti o: Štrajk,   Srpska Napredna Stranka,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Protestna šetnja i prekid štrajka poverenika SNS

Izvor: Medijski istraživački centar, 18.Apr.2011

Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Palilula u Nišu Boban Džunić prekinuo je večeras štrajk glađu i žeđu nakon 'molbe lidera te stranke Tomislava Nikolića'.. ' U toku dana sam razgovarao sa predsednikom stranke i na njegovu ličnu molbu odlučio sam da prekinem štrajk i da...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.