Izvor: Medijski istraživački centar, 18.Apr.2011, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protestna šetnja i prekid štrajka poverenika SNS

Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Palilula u Nišu Boban Džunić prekinuo je večeras štrajk glađu i žeđu nakon 'molbe lidera te stranke Tomislava Nikolića'.
' U toku dana sam razgovarao sa predsednikom stranke i na njegovu ličnu molbu odlučio sam da prekinem >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << štrajk i da od sutra budem na čelu protesta i protestnih šetnji u gradu', rekao je Džunić.
On je kazao da je štrajk koji je otpočeo u subotu prekinuo večeras oko 19.30 sati.
Član SNS Miodrag Satnković Uča koji je juče stupio u štrajk glađu i žeđu nastaviće svoj protest.
Nekoliko stotina članova i simpatizera Srpske napredne stranke (SNS) okupilo se večeras ispred Narodnog pozorišta u Nišu odakle su u 'molitvenoj šetnji za lidera te stranke Tomislava Nikolića' otišli do Saborne crkve.
Oni su u Sabornoj crkvi zapalili sveće za zdravlje lidera SNS Tomislava Nikolića koji od subote štrajkuje glađu i žeđu tražeći raspisivanje vanrednih izbora u Srbiji.
Na čelu povorke koja se kretala centralnim gradskim ulicama nalazio se transparent 'Za zdravlje Tome i Srbije'.
Šetnja je protekla bez incidenata a predstavnici stranke su najavili da će nastaviti sa svakodnevnim molitvenim šetnjama.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.