Pogledajte: Stanija bez majice

Izvor: Poznati.info, 30.Mar.2013, 05:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Stanija bez majice

Deveti dan na Farmi obeležila je Stanija Dobrojević koja je pred kamerama skinula majicu i pokazala grudi. Bilo je tu i svađa, uvreda i naravno, pesme.

Staniji Dobrojević nije trebalo mnogo vremena da se opusti. Starleta je, ne obraćajući pažnju na kamere, skinula majicu i pokazala svoje grudi. Većina dešavanja ostalo u senci Plejboj zečice.
Na Farmi je bila vruća atmosfera, pa je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << do razmirice između Filipa Mitrovića i repera Ša.


Pogledajte> Stanija se presvlači pred kamerama:



 
Izvor: Blic.rs

Slične, interesantne temePogledajte: Stanija polugola u “Zvezdari”
Stanija: Drugarica za volanom, a ona se snima (VIDEO)!
Gola “Šatra”: Stanija se skidala pred Romima! (Video)
Stanija pokazala silikone na bazenu


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ava Karabatić: Bolje da ne pričam o Vukovaru

Izvor: Poznati.info, 30.Mar.2013

Ava Karabatić od jutros ne prestaje da se nervira. Jedan od blizanca razljutio je straletu opaskom da ne govori kruh nego hleb...Blizanac, koji i sam ne poznaje najbolje naš jezik, rekao je Avi da se u Srbiji govori hleb, a ne kruh...- Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne krenem da pričam o Srbiji,...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.