PRAVI BUM: Nakon Azisa i Lukasa - ŠOK, ŠOK I NEVERICA - Karleuša snima duet sa Sinanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI BUM: Nakon Azisa i Lukasa - ŠOK, ŠOK I NEVERICA - Karleuša snima duet sa Sinanom!

Ne prekida da iznenađuje.

Jelena Karleuša fascinirala je Turke. Prema saznanjima, "mala od skandala" je nedavni boravak u Istanbulu iskoristila da bi pregovarala o prvom solističkom koncertu u toj zemlji i novom duetu s turskom zvezdom Sinanom Akčilom.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 20, 2017 at 6:08am PDT

- Čim se saznalo da je Jelena stigla u Tursku, čelnici arene "Sinan Erdem" kontaktirali su sa njenim menadžerom i tražili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastanak. Ponuđeno im je da do kraja godine izaberu termin za solistički koncert. Njen tim još razmišlja o datumu, ali veruje se da će to biti novembar - kaže izvor blizak Karleuši.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 20, 2017 at 6:26am PDT

Osim pregovora o velikom koncertu u Istanbulu, JK je imala sastanak sa turskim pevačem Sinanom Akčilom.

A post shared by Sinan Akçıl (@sinanakcil) on Jul 17, 2017 at 3:24am PDT

- Njih dvoje pripremaju duet koji će biti totalni bum. Ideje su im se poklopile. Sinan je jedna od najvećih zvezda u Turskoj, a nama je poznat kao autor pesme "Dum tek tek", s kojim je Hadize osvojila četvrto mesto na Evroviziji 2009. Duet JK i Sinana biće gotov do oktobra kako bi pesmu premijerno izveli na koncertu. Jelena je već počela pripreme, snima pesme za novi album, a u planu je i beogradsko Ušće u junu sledeće godine, a zatim i velika balkanska turneja u Sarajevu, Skoplju, Sofiji, Sloveniji i Zagrebu - tvrdi izvor za "Kurir".

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 17, 2017 at 8:26am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.