Oskarovac Filip Simor Hofman pronađen mrtav!

Izvor: NaDlanu.com, 02.Feb.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskarovac Filip Simor Hofman pronađen mrtav!

Filip Simor Hofman pronađen je mrtav u svom stanu na Menhetnu.

Uzrok smrti je i dalje nepoznat, ali policija Njujorka istražuje slučaj i zvaničnik policije je potvrdio da je dobitnik Oskara pronađen mrtav u svom domu u Vest VIlidžu.Telo Hofmana (46) je pronašao prijatelj danas oko 11.30.Prema nezvaničnim informacijama, glumac je preminuo od posledica predoziranja.Hofman je i ranije imao problema sa drogama, a navodno je prošle godine boravio u klinici za odvikavanje od heroina. Hofman je bio “čist” 23 godine, ali je 2012. godine ponovo podlegao lošem uticaju. Glumac je otac troje dece: ćerki Talule i Vile i sina Kupera.Simor Hofman, je karakterni glumac koji je osvojio Oskara 2005. godine za ulogu u filmu "Kapote", Foto: Beta / Photo by Danny Moloshok/Invision/AP, FileT.D.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo glumac Filip Sejmor Hofman

Izvor: Blic, 02.Feb.2014

Oskarovac Filip Sejmor Hofman je pronađen mrtav u svom domu, a uzrok smrti je najverovatnije, predoziranje narkoticima...Glumčev asistent je pronašao Hofmana mrtvog u njegovom domu u Njujorku, u 11 časova ujutro, po američkom vremenu...Hofman se već dugo vremena borio sa zavisnošću od droge,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.