Izvor: Scandal.rs, 21.Dec.2010, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Onur i Šeherezada radili na crno pa skrivili devet hiljada evra!

Državni inspektorat Hrvatske sproveo je nadzor u 'Unex grupi' koja je snimila reklamu s turskim glumcima Berguzar Korel i Halitom Ergenčom za tamošnji trgovački lanac 'Konzum'. Utvrdili su da oni nisu poštovali Zakon o strancima, zbog čega su obavezni da plate kaznu od skoro devet hiljada evra! Naime, kako su istakli u odnosima [...]

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Hrvatska: Zbog Šeherzade i Onura kažnjeni sa 10 hiljada eura

Izvor: Cafe.ba, 21.Dec.2010

Državni inspektorat Republike Hrvatske kaznio je Unex grupu sa ukupno 65 hiljada kuna (oko 10,000 eura) jer su koristili rad stranaca, turskih glumaca Berguzar Gogce Korel i Halita Ergenca, u reklamnoj kampanji, a za njihove usluge ta agencija nije ishodila potrebne dozvole.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.