OSTALA SAM UDOVICA SA 19, DETETU SAM BILA I MAJKA I OTAC! Šok ispovest slavne srpske pevačice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTALA SAM UDOVICA SA 19, DETETU SAM BILA I MAJKA I OTAC! Šok ispovest slavne srpske pevačice!

Udala se još dok je bila maloletna, a brzo ju je zadesila jeziva sudbina.

Folkerka Stojanka Novaković Stoja udala se dok je još bila maloletna devojka, ali joj je muž ubrzo nastradao pod okolnostima koje su još uvek misteriozne. Pevačica je ostala samohrana majka iako je, praktično, i sama bila još dete.

I BOBI OBJAVIO SLIKU SA KARLEUŠOM! A tek da vidite šta je napisao pored URNEBESNE fotografije!

U ispovesti za Informer ona je otvorila dušu: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Moj život je bio težak. Mlada sam se udala, dete sam rodila sa 17 godina. Imala sam dobrog i finog muža, međutim, sa 19 godina sam ostala udovica. Tada nastaje moj desetogodišnji pakao.

U dahu je nastavila:

- Teško je biti detetu i majka i otac., brat i sestra. Prošla sam trnovit put. Čuvali su mi dete da bih ja mogla da radim. Živela sam u nemaštini. Teško mi je bilo sve to da prevaziđem. Tada ni o čemu nisam maštala. Samo sam razmišljala kako sina da izvedem na pravi put, kako da sačuvam obraz. Muški sam se laktala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.