Nigde bez tate: Boris i Doris Bizetić na “Farmi 7”!

Izvor: Svet, 09.Feb.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigde bez tate: Boris i Doris Bizetić na “Farmi 7”!

Na imanje u Lisoviće 15. februara će se useliti otac i ćerka Boris i Doris Bizetić, kao i folkerka Vesna Zmijanac i njen dečko, operski pevač Nikola Mijailović.
Osim njih, u rijalitiju, koji počinje 15. februara, trebalo bi da se nađu i proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić, Dejan Nestorović i fudbalska legenda Miloš Bursać.
Na imanje će prvog dana kročiti i “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pinkova zvezda Aleksandra Blagojević, bivša devojka kralja bakra Milana Popovića, koju je ostavio kad je upoznao Severinu! Ugovore su potpisali i Ivona Negovanović Cuca, frontmen Osvajača Čipi, menadžer Velibor Džarovski, Natalija i Sani Trik FX, bivši PR Tanje Savić i pevač Bane Đokić, Baki B3 i Nataša Šavija.
Pogledaj vesti o: Farma,   Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nigde bez tate: Boris i Doris Bizetić na “Farmi 7”!

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016

Na imanje u Lisoviće 15. februara će se useliti otac i ćerka Boris i Doris Bizetić, kao i folkerka Vesna Zmijanac i njen dečko, operski pevač Nikola Mijailović...Osim njih, u rijalitiju, koji počinje 15. februara, trebalo bi da se nađu i proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić, Dejan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.