Neodoljiva: Sijara blista u kampanji Roberta Kavalija (video)

Izvor: Svet, 27.Maj.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neodoljiva: Sijara blista u kampanji Roberta Kavalija (video)

U kampanji jesen/zima 2015-2016. Roberta Kavalija RnB pevačica izgleda božanstveno.
Bilo da je na bini ili crvenom tepihu, Sijara izgleda veoma seksi, pa nije iznenađenje što je čuveni modni kreator odlučio da baš nju angažuje za svoju kolekciju.

Ovo je pevačici prvi put da učestvuje u kampanji modne kuće, ali sasvim joj pristaju haljine i kombinezoni, kao i poziranje u pesku u tirkiznoj sobi.

Lepa Sijara je uvek neodoljiva.




Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Neodoljiva: Sijara blista u kampanji Roberta Kavalija (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015

U kampanji jesen/zima 2015-2016. Roberta Kavalija RnB pevačica izgleda božanstveno...Bilo da je na bini ili crvenom tepihu, Sijara izgleda veoma seksi, pa nije iznenađenje što je čuveni modni kreator odlučio da baš nju angažuje za svoju kolekciju...Ovo je pevačici prvi put da učestvuje u kampanji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.