Milica Todorović zaposlila svog dečka u “Grandu”!

Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović zaposlila svog dečka u “Grandu”!

Nedavno je procurila informacija da je Miloš Paunović, dečko Milice Todorović, ostao bez posla i da živi na grbači svoje lepše polovine.

Međutim, kako “Alo!” saznaje, pevačica nije dozvolila da njena jača polovina ne radi ništa, pa je Miloša zaposlila u svojoj matičnoj kući “Grand” kao koreografa. Tako je Miloš bio zadužen za koreografiju grupe “Đavolica”, koju čine nove nade pomenute produkcijske kuće.

Kada su devojke iz pomenute >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << grupe na jednom snimanju premijerno izvodile novu numeru i koreografiju, bila je prisutna i Milica, koja je pre nego što su zvezde “Granda” zaplesale zaigrala kako bi pokazala da je upućena u rad svog momka.

Zanimljivo je bilo da je mlada pevačica na snimanje dovela i članove svoje porodice, očigledno da podrže i nju u novoj ulozi žirija u emisiji “Neki novi klinci”, ali i trenutnog zeta, čija je koreografija premijerno izvođena. Primetili smo da su sa Milicom u studio došle mama i sestra, kao i njena predstavnica za medije, a Miloš je došao nešto kasnije sa “Đavolicama”. Kako se porodica Todorović već smestila, Paunović je po samom ulasku prvo prišao budućoj tašti i šurnjaji kako bi ih pozdravio i malo proćaskao s njima.

Moglo se primetiti da mu prija novi posao, jer nije skidao osmeh sa lica.

“Miloš je već sarađivao sa `Grandom`, a sada je opet tu da pevačima koji to žele pomaže u vezi sa koreografijama. Trenutno radi sa `Đavolicama` i Naidom. Dobar je momak i profesionalac u poslu. Njegov plus je i to što se zabavlja sa pobednicom `Zvezda Granda`. Moramo priznati da je ona i zaslužna za njegovu saradnju sa `Grandom`”, rekao je izvor blizak golupčićima.

Iako su na pomenutom snimanju bili prisutni paparaci, Milici i Milošu to nije smetalo, pa je tokom pauze Paunović prilazio svojoj devojci, sa kojom je ćaskao. Ovog puta poljupci su izostali, da li zbog fotografa ili porodice Todorović, ne znamo.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.