Lepa Brena kao nekad: Spektakl u Sarajevu, na scenu sišla s plafona

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena kao nekad: Spektakl u Sarajevu, na scenu sišla s plafona

Najveća zvezda svih vremena dobila je i zvaničnu nagradu za životno delo u sarajevskoj Zetri. U prepunoj dvorani, na proslavi 25 godina kompanije "Avaz", na manifestaciji "Ekspresija" koja je okupila brojne izvođače iz čitavog regiona, Lepa Brena je u spektakularnom stilu proslavila i svoj 56. rođendan.

Na oduševljenje brojnih fanova, na scenu je sišla s plafona! Pomoću specijalnih sajli za koje je bila zakačena pevačica je pevajući sišla u dugoj crnoj haljini. Salom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se prolomio vrisak, a potom gromoglasan aplauz i spektakl je mogao da počne!

Pevačica je otpevala ukupno 16 pesama, a sarajevska publika joj je na binu dostavila zastavu na kojoj je pisalo "Sarajevo te voli, srećan rođendan" kojom se pevačica ogrnula. Cela hala pevala je uglas rođendansku pesmu, a slavlje je posle nastavljeno u jednom restoranu.

Nagradu za životno delo dobila je od direktora i čelnih ljudi kompanije "Avaz", a Brena se zahvalila kako publici, tako i Avazu, na veličanstvenom dočeku, prijemu i mogućnosti da prvu nagradu ove vrste primi upravo u Zetri te večeri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.