STAR na licu mesta! Brena zapalila Sarajevo i primila nagradu za životno delo! (foto)

Izvor: Svet, 21.Okt.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAR na licu mesta! Brena zapalila Sarajevo i primila nagradu za životno delo! (foto)

Najveća zvezda stare Jugoslavije Lepa Brena dobila je sinoć i zvaničnu nagradu za životno delo u sarajevskoj Zetri. U prepunoj dvorani, na proslavi 25 godina kompanije “Avaz”, na manifestaciji “Ekspresija” koja je okupila brojne izvođače iz čitavog regiona, Brena je u spektakularnom stilu proslavila i svoj 56. rođendan.
Na oduševljenje svojih brojnih fanova, na scenu je sišla takoreći – s neba! Pomoću specijalnih sajli za koje je bila zakačena pevačica je pevajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sišla u dugoj crnoj haljini (umetnički eksponat – delo Nine Rajak). Salom se prolomio vrisak, a potom gromoglasan aplauz i spektakl je mogao da počne!
Koreografija je zahtevala da Brena skine dugu haljinu, pa joj je u tome pomogao multimedijalni umetnik Ado Karišik. Pevačica je otpevala ukupno 16 pesama, a sarajevska publika joj je na binu dostavila zastavu na kojoj je pisalo “Sarajevo te voli, srećan rođendan” kojom se pevačica ogrnula.
Nagradu za životno delo dobila je od direktora i čelnih ljudi kompanije “Avaz” kojom prilikom se Brena zahvalila kako publici, tako i Avazu, na veličanstvenom dočeku, prijemu i mogućnosti da prvu nagradu ove vrste primi upravo u Zetri te večeri.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STAR na licu mesta! Brena zapalila Sarajevo i primila nagradu za životno delo! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2016

Najveća zvezda stare Jugoslavije Lepa Brena dobila je sinoć i zvaničnu nagradu za životno delo u sarajevskoj Zetri. U prepunoj dvorani, na proslavi 25 godina kompanije “Avaz”, na manifestaciji “Ekspresija” koja je okupila brojne izvođače iz čitavog regiona, Brena je u spektakularnom stilu...

Nastavak na Scandal.rs...

Lepa Brena kao nekad: Spektakl u Sarajevu, na scenu sišla s plafona

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016

Najveća zvezda svih vremena dobila je i zvaničnu nagradu za životno delo u sarajevskoj Zetri. U prepunoj dvorani, na proslavi 25 godina kompanije "Avaz", na manifestaciji "Ekspresija" koja je okupila brojne izvođače iz čitavog regiona, Lepa Brena je u spektakularnom stilu proslavila i svoj 56....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.