HIT: Pogledajte kako fanovi Milice Pavlović vrckaju nasred Pariza! (video)

Izvor: Svet, 03.Jul.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Pogledajte kako fanovi Milice Pavlović vrckaju nasred Pariza! (video)

Pevačica Milica Pavlović se oduševila kada je videla izvesnu Ivanu kako đuska na ulicama Pariza uz pesmu “Tango”. Ivana je do detalja skinula Miličinu koreografiju, a u nekom trenutku pridružio joj se i jedan momak te pokazao svoje plesne sposobnosti.
“Šarmantni ples Ivane Anđelić u Parizu. Smelost, talenat i mladost”, oduševljeno je prokomentarisala pevačica. Pogledajte kako je Ivana “skinula” Milicu:

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT: Pogledajte kako fanovi Milice Pavlović vrckaju nasred Pariza! (video)

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015

Pevačica Milica Pavlović se oduševila kada je videla izvesnu Ivanu kako đuska na ulicama Pariza uz pesmu “Tango”. Ivana je do detalja skinula Miličinu koreografiju, a u nekom trenutku pridružio joj se i jedan momak te pokazao svoje plesne sposobnosti. “Šarmantni ples Ivane Anđelić u Parizu....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.