Evo šta Švarceneger radi dok mu sin leži u nesvesti!

Izvor: JavneVesti.com, 17.Apr.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta Švarceneger radi dok mu sin leži u nesvesti!

Dok se njegov sin Patrik budio iz anastezije posle transplantacije jetre, slavni glumac se sprdao na njegov račun

 
Poznato je da Arnold Švarceneger uživa da pravi blesave face, i da svaku priliku koristi da napravi neku čudnu fotografiju, a ovoga puta je, dok je njegov sin Patrik ležao u nesvesti u bolničkom krevetu, snimio fotografiju na kojoj se krevelji i tako sprda sa svojim sinom koji se još nije probudio posle operacije!
 
Inače, povremeni glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << Patrik Švarceneger (21) kojem je presađena jetra je nakon što se probudio, na svom Instagram profilu postavio ovu fotografiju uz komentar:
 
- Operacija je bila uspešna, molim se za brz oporavak. Hvala Švarcenegeru što me je slikao dok sam bio u nesvesti!

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Šašavi Švarceneger: Sin mu u bolnici, a on se i tada glupira!

Izvor: Svet, 17.Apr.2014

Patrik Švarceneger ima zabavnog oca koji je to dokazao fotografijom objavljenoj na društvenoj mreži. Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se našalio sa sinom koji je još uvek bio pod uticajem anestezije nakon operacije jetre,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.