EKSKLUZIVNO SCANDAL! saznaje: Verio se Milan Mitrović! (foto)

Izvor: Svet, 28.Apr.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO SCANDAL! saznaje: Verio se Milan Mitrović! (foto)

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje MIlan Mitrović je danas verio svoju devojku Bojanu Trifunović! Pevač je prsten odneo u Niš na njeno rođendansko slavlje i za SCANDAL! potvrđuje veridbu:
Verenički prsten i narukvica, koja je rođendanski poklon, a kupljena je u Londonu




“Još uvek drhtimo i ona i ja! Ženim se! Danas sam otišao u Niš a devojci sam rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neću moći da dođem na njen rođendan zbog poslovnih obaveza. Kada me je videla baš se iznenadila! To sam sve smislio kako bi sve bilo potpuno iznenađenje! Poklonio sam joj prsten i zaprosio sam je! Oboje smo u šoku a SCANDAL! je prvi saznao”, priča nam Milan Mitrović.
Detalje svadbe ćemo skoro otkriti samo u SCANDAL! – u!  Čestitamo!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO SCANDAL! saznaje: Verio se Milan Mitrović! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje MIlan Mitrović je danas verio svoju devojku Bojanu Trifunović! Pevač je prsten odneo u Niš na njeno rođendansko slavlje i za SCANDAL! potvrđuje veridbu: “Još uvek drhtimo i ona i ja! Ženim se! Danas sam otišao u Niš a devojci sam rekao da neću moći da...

Nastavak na Scandal.rs...

Verio se Milan Mitrović

Izvor: Blic, 28.Apr.2015

Jedan od najpopularnijih Grandovih pevača, Milan Mitrović danas je verio svoju devojku Bojanu. Mitrović je nekoliko dana pre ovog čina pripremao iznenađenje za svoju dragu i uspeo je da je ostavi bez teksta...Bojana je oduševljena vrednim prstenom koji je dobila, a pogotovo što je Milan bio u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.